“It is not an easy thing to tell a true story”
Meer hoop dan hersenletsel, een zoektocht naar zorgvuldig optimisme
7 December 2020
Start: 19u00 – Einduur: 20u30
Inschrijven voor deze cursus kan tot de plaatsen volzet zijn of t.em. 6 December 2020 (vóór 19u)

WEBINAR

Wissen
Prijs
We willen graag iedereen de kans geven om deze webinar mee te volgen.
Je kan zelf kiezen of je iets bijdraagt of niet, je kan kiezen voor:

– Een gewoon ticket, is volledig gratis en kost je helemaal niets

Wil je de organisatoren toch graag steunen? Dan kan je ook kiezen voor een:
– “Jullie zijn goed bezig – schouderklopje ” + ticket (5 euro)
– “Ik geef jullie graag nog een – duwtje in de rug” + ticket (10 euro)
Inbegrepen
Toegang tot het webinar

Doelgroep

Dit webinar staat open voor paramedici die betrokken zijn in het revalidatieproces van patiënten met een NAH, studenten maar evengoed voor patiënten met een NAH, familieleden en mantelzorgers.

Inhoud

Stijn vertelt zijn revalidatieverhaal, dat vele aspecten heeft. Met de nadruk op de sterke therapeutisch aanpak die hij kreeg om weer te kunnen doorstarten met zijn leven: kiné, neuro, logo en last but not least ergotherapie! Hij legt telkens het verband met de andere zaken die hij in zijn boek omschrijft en die zijn mentale weerbaarheidsreflex (zoals hij het noemt) mogelijk maken.

Over stijn

Stijn Geerinck (42) is leerkracht in het secundair onderwijs en vader van twee kinderen. Twee en een half jaar geleden werd hij tijdens het fietsen aangereden door een dronken bestuurder. Het ongeval veranderde zijn leven totaal. Stijn liep een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) op. En dat heeft heel wat gevolgen.

Het boek Tussen hoop en hersenletsel

 

      

Een webinar, hoe werkt dat?

Deze webinar gaat op het afgesproken moment door via een online zoom-meeting. Je ontvangt de link voor deze meeting via mail voor de webinar start. Check dus na je inschrijving zeker of je een inschrijvingsbevestiging ontving, zo ben je zeker dat we een juist mailadres hebben en je ook de link voor de webinar goed zal ontvangen.

Wat heb je nodig om een webinar goed te kunnen volgen?

Je kan het webinar volgen op je computer of tablet waarmee je toegang hebt tot stabiel internet. Bij een webinar heb je geen microfoon of camera nodig. We schakelen deze ook automatisch uit als je in de meeting toekomt. Je ziet dus enkel de spreker en de slides van de spreker.

De interactie met de spreker verloopt via de chat. Zet je toch graag je camera en microfoon even aan voor een vraag? Dan kan dit zeker ook, check dan zelf even op voorhand of je microfoon en camera goed werken.

Vragen?

Laat het weten via  info@ergopraktijk.be
We kijken graag hoe we je kunnen helpen!

In samenwerking met de beroepsvereniging Ergotherapie Vlaanderen.